Zolderverbouwing


Bij dit project zullen we de zolder gaan vergroten met 2 dakkapelen wegens gezinsuitbreiding. Verder zullen we binnen de complete afwerking verzorgen zodat het 'turn key' opgeleverd zal worden.


Hieronder een ingekorte lijst van de uit te voeren werkzaamheden:


 • Het aanbrengen van de nieuwe dakconstructie en het uitzagen van het dakvlak.


Het bestaande plafond zal verwijderd worden. Hierna kan de nieuwe dakconstructie aangebracht worden als het dak hieropvolgend uitgezaagd wordt. De dakramen worden netjes verwijderd i.v.m. hergebruik.


Het uitzagen van het dakvlak en het aanbrengen van de dakkapel constructie


Na het aanbrengen van de nieuwe dakconstructie kan het dakvlak verwijderd worden. Hieropvolgend zal de dakkapelconstructie van de dakkapellen aangebracht worden. Aan de achterzijde van het pand zullen 2 zonwering screes worden gemonteerd. Deze screens zullen in het overstek van het dak ingebouwd worden zodat deze uit het zicht zitten.


Kozijnen.


Na het opbouwen van de dakkapelconstructies zullen deze afgewerkt worden met de bijbehorende loodaansluitingen, het inbranden van het dak met dakbedekking en het plaatsen van de in dit geval kunststof kozijnen voorzien van inzethooren en screens. De dakkapel zal afgwerkt worden met een HPL antraciet afwerking conform woning.


Binnenwerk.


Binnen zal de grote zolderverdieping d.m.v. een wand in 2 ruimtes worden opgedeeld. Er zal een nieuwe deursparing in de wand geformeerd worden en er zal een scheidingswand met een kast worden geplaatst. In beide ruimtes zullen wij de CV installatie en het elektra aanpassen voor de nieuwe doeleindes.


Het stukadoren en latex spuiten van de zolderetage..


De gehele zolderverdieping zal gestucadoort en zal gespoten worden in de kleur Ral 9010.


Afrondingen


Als het geheel gespoten is in de kleur zal er een nieuwe laminaatvloer gelegd worden en de kamers zullen worden afgewerkt met verhoogde MDF plinten.

Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres. U kunt ook het contactformulier invullen en versturen. Wij beantwoorden uw e-mail zo spoedig mogelijk.


Email adres

Info@rvdkamp.nl


Telefoonnummer

06 51 73 82 72


Adresgegevens prive / postadres

Rogaland 25    2905AP    Capelle aan den IJssel


Adresgegevens werkplaats / kantoor

van der Waalsstraat 26     2665JK    Bleiswijk

Hieronder de fotoreportage van dit project

Aannemingsbedrijf R. van de Kamp & Zoon V.O.F.

Rogaland 25   2905AP   Capelle aan den IJssel

06 51 73 82 72     

info@rvdkamp.nl

© 2017 - Aannemingsbedrijf R. van de Kamp & Zoon V.O.F.