Zolderverbouwing


Bij dit project zullen we de zolder gaan vergroten met een dakkapel. Verder zullen we binnen de complete afwerking verzorgen zodat het 'turn key' opgeleverd zal worden.


Hieronder een ingekorte lijst van de uit te voeren werkzaamheden:


 • Het aanbrengen van de nieuwe dakconstructie en het uitzagen van het dakvlak.

Het bestaande plafond zal verwijderd worden. Hierna kan de nieuwe dakconstructie aangebracht worden als het dak hieropvolgend uitgezaagd wordt.


• Het uitzagen van het dakvlak en het aanbrengen van de dakkapel constructie

Na het aanbrengen van de nieuwe dakconstructie kan het dakvlak verwijderd worden. Hieropvolgend zal de dakkapelconstructie van de dakkapellen aangebracht worden. Aan de achterzijde van het pand zullen 2 rolluiken gemonteerd worden.


• Kozijnen.

Na het opbouwen van de dakkapelconstructies zullen deze afgewerkt worden met de bijbehorende loodaansluitingen, het inbranden van het dak met dakbedekking en het plaatsen van de in dit geval hardhouten kozijnen voorzien van draai/kiep ramen.


Binnenwerk.

Binnen zal de grote zolderverdieping d.m.v. een wand in 3 ruimtes worden opgedeeld. Er zullen 2 slaapkamers en een badkamer op de zolder gerealiseerd worden. De beide slaapkamers zullen worden voorzien van airconditioning. In de badkamer zal een wastafel, een douchehoek en de wasautomaat/droger komen. De gehele zolder zal met gipsplaten bekleed worden.Hieronder de fotoreportage van dit project

Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres. U kunt ook het contactformulier invullen en versturen. Wij beantwoorden uw e-mail zo spoedig mogelijk.


Email adres

Info@rvdkamp.nl


Telefoonnummer

06 51 73 82 72


Adresgegevens prive / postadres

Rogaland 25    2905AP    Capelle aan den IJssel


Adresgegevens werkplaats / kantoor

van der Waalsstraat 26     2665JK    Bleiswijk

Het stukadoren van de zolderetage.

De gehele zolderverdieping zal gestucadoort worden.


Afrondingen

Wij zullen de zolderetage schilderen en turn key

Aannemingsbedrijf R. van de Kamp & Zoon V.O.F.

Rogaland 25   2905AP   Capelle aan den IJssel

06 51 73 82 72     

info@rvdkamp.nl

© 2017 - Aannemingsbedrijf R. van de Kamp & Zoon V.O.F.