Aannemingsbedrijf R. van de Kamp & Zoon

V.O.F. is opgericht in 1998.

De oprichter van het bedrijf,

Ronald van de Kamp had echter al meer

dan 25 jaar ervaring in het vak en was

mede-eigenaar van een familie

Aannemingsbedrijf, ThermoBouw B.V.

Deze onderneming is inmiddels beëindigd.

Een andere tak van het bedrijf,

ThermoGas B.V. bestaat nog wel,

              www.thermogas.nl.


Door een verschil in de uitvoering van de bedrijfsvoering

heeft Ronald in 1998 besloten om voor zichzelf te beginnen.

Door de jarenlange ervaring in de installatie en de bouwbranche kunnen wij veel projecten aan en niet geheel onbelangrijk, kunnen we alles in eigen beheer uitvoeren.


Uitbreiding van het bedrijf

Zijn zoon Robert is na zijn studie aan de Hogeschool Rotterdam opleiding bouwkunde in het bedrijf gestapt. Hij heeft tijdens deze opleiding de richting 'Uitvoerende Bouw' gevolgd en heeft hierbij zijn aannemingscertificaat behaald. Door deze toetreding is het bedrijf er ook op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen en trends qua berekeningen betreffende constructiewerk en het maken van CAD tekeningen en 3D Impressies weer helemaal up-to-date.


Wie zijn wij

Onze Uitrusting

Er is een gezegde in de bouwwereld, 'Goed gereedschap is het halve werk'. Hier zijn wij het volledig mee eens. Wij hebben de beschikking over een groot scala aan machines zoals boor/hak/slijp machines, afkort/geleider zagen, betonboren, afzuigcomponenten etc.


Doordat wij de beschikking hebben over deze apparatuur kunnen we alle werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren. Door onze afzuigcomponenten en volledig ingerichte werkplaats heeft u geen overbodige werk en/of stofoverlast in uw woning. Het grootste gedeelte van onze machines hebben wij opgeslagen in onze bedrijfswagen en dus op het project bij de hand.


In onze werkplaats in Bleiswijk kunnen wij onderdelen die niet terplekke gefabriceerd kunnen of dienen te worden tevens voorbereiden. Hierdoor is er minder overlast op de locatie zelf en dus bij u thuis. Doordat de onderdelen daar worden voorbereid hoeft u minder tijd vrij te maken en worden de werkzaamheden zo snel en schoon mogelijk uitgevoerd.


Aannemingsbedrijf R. van de Kamp & Zoon V.O.F.

Rogaland 25   2905AP   Capelle aan den IJssel

06 51 73 82 72     

info@rvdkamp.nl

© 2017 - Aannemingsbedrijf R. van de Kamp & Zoon V.O.F.